Naar jaarlijkse gewoonte zong het Leuvense solidariteitskoor Caminhando dit voorjaar een sprankelend concert, dat deze keer Enkonya heet. De titel betekent Geworteld in het Rutooro en verwijst naar het thema van het concert: Aarde. Caminhando bracht u een boeiend en gevarieerd programma met muzikale pareltjes uit de hele wereld, afgewisseld met inhoudelijke intermezzo’s. Dirigente Rietje Bruynooghe leidde alles enthousiast in goede banen.

Zaterdag 28 april 2012 - 20u
Minnepoort, Dirk Boutslaan 62 in Leuven
Ten voordele van het MAMI
Zaterdag 12 mei 2012 - 20u
Kerk Drongen (bij Gent), Drongenplein 26
Ten voordele van de Arkgemeenschap

Caminhando zong dit jaar ten voordele van het MAMI, het Monik Adriaens Medical Institute in Rwenzori (Oeganda). Het MAMI leert vrouwen uit de regio om ziektes en kwaaltjes met kruiden uit hun eigen tuin te bestrijden. In een regio waarin er nauwelijks dokters, apothekers en ziekenhuizen zijn, kan dit immers van levensbelang zijn. Het MAMI zet zo het werk voort van zijn oprichtster Monik Adriaens, die in 2008 overleed. U was van harte welkom op 28 april 2012 om 20 uur in de Minnepoort, Dirk Boutslaan 62 in Leuven.

Was u niet vrij op 28 april? Niet getreurd … Op zaterdag 12 mei om 20 uur in de Kerk van Drongen (Drongenplein 26) bracht Caminhando hetzelfde concert ten voordele van de nieuwe Arkgemeenschap. De Ark is een gemeenschap waarin personen met en zonder mentale handicap samenleven. Kon u toen ook niet? Spijtig, volgende keer kan u hopelijk wel...